پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
EN
|
FA
معرفی پژوهشکده
معرفی پژوهشکده
معرفی اعضاء پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی
گروه های پژوهشی
گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی
گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی
گروه پژوهشی افزودنیهای غذایی
آزمایشگاه
لیست تجهیزات
خدمات تخصصی
پایلوت تحقیقاتی
مرکز تحقیقاتی و تولید نیمه صنعتی اکستروژن
مرکز تحقیقاتی و تولید نیمه صنعتی افزودنی های غذایی
شرکت افزودنیهای طبیعی گلچین طوس
معرفی شرکت
دستاورد ها
مقالات علمی پژوهشی و ISI
مقالات همایشی
طرح های پژوهشی
محصولات دانش بنیان
ثبت اختراع
ارتباط با ما
اسنک غنی شده
چهارشنبه ، 11 مهر 1397
بیشترین بازدید
اخبار و رویداد